Emrat e kafshëve në gjuhën angleze - Pjesa e tretë

Emrat e kafshëve në gjuhën angleze - Pjesa e tretëKy eshte nje kuiz rreth kafsheve ne gjuhen angleze.Pra testoni njohurite tuaja rreth kafsheve se si quhen ne gjuhen angleze.Kuizi permban 10 pyetje me nga 4 opcione ku vetem njeri opcion eshte i sakte.Kjo eshte pjesa e trete e ketij kuizi.Shpresoj dhe besoj se do t'ju pelqej.
Zgjidhni pergjigjet e sakta rreth emrave te kafsheve ne gjuhen angleze.
  • Education
Added on 2013-11-27 12:01:57 PST
Played 316 times

0 / 5 by 0 Users
Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on Reddit Share on Digg